top of page
Синє небо
Screenshot_1_edited.png
Зарядні станції ємнітсю до 1,5 кВт/год
ПСВ-менее.bmp

Зарядні станції великої потужності Voltel

   Зарядна станція Voltel розроблена та виготовляється, як для високоефективного виконання військових завдань в польових умовах, але й ідеально підійде для використання в домашньому господарстві.

   Всі наші зарядні станції мають сертифікат відповідності та виготовляються згідно Державного Стандарту України.

     Висока ємність станції, до 1,5 кВт/год, забезпечує зарядку та електроживлення широкого спектру обладнання. Наприклад живлення системи STARLINK, заряджання радіостанцій, квадрокоптерів, телефонів, ноутбуків, планшетів та ліхтарів, так і для освітлення та живлення телевізорів, холодильників та іншого обладнання.

       Металева оболонка забезпечує збереження працездатності зарядної станції в екстремальних умовах.

      У зарядних станціях Voltel реалізовані такі види захисту від наступних аварійних ситуацій: захист від перевантаження, захист від перегріву, захист від короткого замикання, захист від перезаряду та перерозряджання акумуляторної батареї.

       Вихідна  потужність  змінного  струму до 1 кВт і   правильна   синусоїда   забезпечує   можливість   підключення більшості обладнання розрахованого на роботу на змінному струмі.

       Використання тільки нових літій-залізо-фосфатних  (LiFePO4)  акумуляторів забезпечує великий термін праце-здатності зарядних станцій, робочий ресурс – понад 2000 циклів перезаряджання.

bottom of page